Long time, no see!
Hej på er!
Jag har sett att jag har ett antal trogna som kikar in här varje dag för att läsa nästa inlägg, och jag ber SÅ mycket om ursäkt för att det dröjt nästan tre veckor sedan sist!

Jag har flera gånger tänkt att skriva ett inlägg  för att uppdatera er lite, men sen kom det ju en julafton, en resa till Gustavs föräldrar i Karlskrona, en nyårsafton och till råga på allt; en källarrenovering ivägen( det sistnämnda berodde på att Gustav ville pyssla med något praktiskt, och inte mig emot 🤗).

Tänker ta mig tid att skriva ett lite längre inlägg om hur tiden har varit efter att Gustav kom hem från Mali. Ni som följt bloggen under hela den här resan är ju också på ett sätt delaktiga, så det känns inte mer än rätt att berätta om det även för er 😊

Och eftersom jag har en USA-resa framför mig (nej, jag har inget nytt datum bokat, men det står högt på önskelistan att få till det snart!), så tänker jag att bloggen kommer leva kvar.
Jag väntar ju på operation, så det dröjer väl ytterligare något år innan jag förhoppningsvis är FrökeniKalifornen på riktigt, haha 😁

Bjuder på några decemberbilder i väntan på nästa inlägg!
Stor kram till er 🌟

(null)
Jag och min fina familj hade en härlig helg i Göteborg, med underbar middag på Heaven23 och Danny-konsert 🎶

(null)
Härlig ledighet i Karlskrona 💚

(null)
Grillad korv ute kan ju vara något av det godaste som finns

(null)
Ett par tre Harry Potter-maraton hann ju deb här nörden med ⚡️

(null)
Nyår hos vänner ♥️

(null)